Commissies/Het Bestuur

VoorzitterJohan de Jong
425BC90A-FC24-43B8-BD99-C143E544F82A_1_201_a.jpeg 

In functie sinds januari 2009 als penningmeester,vanaf januari 2014 als secretaris en vanaf maart 2021 als voorzitter.

Vanaf 1989 volgde ik met meer dan gewone belangstelling het doen en laten van het mannenkoor Zanglust. Sinds oktober 2003 ben ik lid van deze vereniging en ga ik elke maandagavond met plezier naar de repetities. Buitengewoon goede herinneringen bewaar ik aan de in 1998 georganiseerde concertreis naar Lubon en Krakow in Polen; een reis die ik en mijn vrouw als gasten van Zanglust hebben mogen meemaken.De jaarlijks te organiseren oliebollenactie ter versterking van de clubkas is een niet meer weg te denken gezamenlijke activiteit van het koor. De organisatie van de concertreizen in 2011 naar Tsjechië en in 2015 en 2019 naar Duitsland zijn hoogtepunten in de Zanglusthistorie.

 

Secretaris

Jan van Herk

  

Penningmeester

Willem Hoogerbrugge

 

 In functie sinds 

Bibliothecaris

Jan van Vliet

Jan_van_Vliet.jpg

In functie sinds januari 2009

Al bijna 30 jaar ben ik met veel plezier lid van ons mannenkoor. Zowel plezier in het zingen alsook de gezelligheid daaromheen. We zijn nog wel eens met het koor op pad, ook in het buitenland.

Nadat ik 10 jaar in de muziekcommissievoorzitter was heb ik ja gezegd tegen de functie van bibliothecaris binnen het bestuur van Zanglust. Overleg met de muziekcommissie en met de dirigent houden je vlak bij het repertoire en dat interesseert me. Het laten klinken van zuivere mannenkoorzang in een akoestische ruimte vind ik het mooiste om te beleven. Zoiets bezorgd me nog steeds kippenvel. Het hoofdrepertoire moet daarop zijn afgestemd. Daaraan meewerken lijkt me erg plezierig. 

 

Algemeen adjunct

Leonard Griffioen

fullsizeoutput_1e4b.jpeg

In functie sinds januari 2018